Leta i den här bloggen

måndag 3 januari 2011

Sitt vackert i hallen

Nått jag funderar över från och till är vad vi ska ha för stol eller fotölj i hallen..
Hallen är rymmlig och vi ska ordna en praktisk klädkammare i rummet brevid där vi i familjen kan hänga av oss alla kläder och i entrén kan vi ha en tamburmajor, stor spegel och en sittplats. Allt detta till höger på bilden.
Jag vill oxå ha en liknande eller likadan fotölj i groventrén!


Nått liknande som denna skulle vara praktisk, den är ganska stor och låg och så kan man ju ha en läcker kudde i denna.
Dessa dyker upp på blocket lite nu och då till hyfsade priser (300-800 kr), men man får nog kosta på en omklädnad av den då.


Denna är från IKEA, "Stockholm" och den ser ju inte alls pjåkig ut :-) + att man kan ha en kudde i den. Me like!
Tycker dessutom att tyget påminner om Designers guild´s geometriska mönster ;-)


Sen har jag ju favvon från Dis! *MUMS*


Dom här futuristiska stolarna är ju så läckra, fast just denna går på 10.000 kr och SÅ mycket gillar jag den inte ;-)Sen har jag ju kära Tolix stolen kvar *suck* Läcker som få!Dessutom ska vi kunna använda dessa 2 stolar o fotöljer som extra sittplatser då stora släkten kommer och hälsar på.

Vad säger ni?
Jag ville ju ha den här bloggen för att få bolla lite ideér och kanske få feedback ibland.
Vilken stol eller fotölj tycker ni skulle passa hemma hos mig?


I morgon fyller älskade lilla stora Joel 5 år! Så nu ska det städas och handlas och dessutom är vi barnvakter till en faster!! Jaa...Barnen har den stora lyckan att ha en faster som är 8 år gammal och det leks och grejas hela tiden :-) LOVELY
Idag ska vi dessutom på vc med Lillan som rosslar och blir förkyld stup i ett, vi ska ta reda på om det verkligen ska vara så här?!

Ha en bra dag!!!

5 kommentarer:

 1. Jobbigt för henne att aldrig bli riktigt frisk. Hoppas ni får hjälp på VC! Ja, tänk att nu är våra små killar 5år. Inte klokt vad tiden går fort!! GRATTIS Joppen i förskott.

  SvaraRadera
 2. Nu ska vi testa luftrörsvidgande samt kortison under en period...Ska bli väldigt spännande att se om det hjälper!!

  Tack :-) Ska hälsa Joppen från er!

  SvaraRadera
 3. Hej skrev ett långt inlägg igår men det tog inte. Så nu börjar jag om. Jag tycker att du skall välja stolen stockholm .Inte bara därför den är så snygg utanför att man kan förändra den med en snygg pläd och en läcker kudde, Tolix och de andra sk trenstolarna finns ju överallt på varenda inredningssida. Man blir less på samma utryck tycker jag. Jag tycker om inredningen som antingen är stilren och sparsmakad eller spännande där detaljer byts ut och det är spännande att se vad.

  SvaraRadera
 4. Snopet att ditt meddelande försvann :-(

  Jag är nog inne på någon av de 2 första fotöljerna jag med! Som du säger, man kan förändra efter behag.
  Tolix stolen är med överallt på "kända" inrednings bloggar, men jag har aldrig sett den hemma hos någon. Känns som en investering.. Äkta vara!

  SvaraRadera
 5. En till possitiv grej med "Stockholm" är att den saknar "karmarna" då man ska klä på overaller och sånt vill man ju inte ha nått armstöd ivägen.. + att den känns modern!

  SvaraRadera