Leta i den här bloggen

måndag 24 januari 2011

Hjälp mig med färgvalVad tycker Ni skulle passa på väggarna hos mig i vardagsrum och hall?
Jag är själv inne på antingen samma vita färg som vårat tak eller nått grått som tex. lovika, fjäder, duva eller drivved från färgkartan av Alcro.

Trivdes väldigt bra med våran färg i hallen i förra huset och det var en ljus ren gråfärg som var något ljusare än den vi då hade i vardagsrummet.
Lägger in lite bilder här och tar väldigt gärna emot tips och hör vad ni har för synpunkter!

Detta är alltså från gamla vardagsrummet och den gråfärgen är för mörk för detta hus!


Några saker man måste ta hänsyn till är det gråa marrachers klinkret i hallarna och taket i vardagsrummet och att det inte kommer in direkt solljus i dessa rum, så det måste vara en ljus kulör. Köket måste harmonisera med resten av huset!Mattan och soffbordet kommer att bytas ut i framtiden. Jag vill nu ha en modernare stil och tror att det blir en ljus naturfärgad sisalmatta och ett svart eller alm-färgat bord. Samma gardiner nu som i förra vardagsrummet.Imorgon är det jag som hänger på låset till Färg & Tapet och hoppas på att få inspiration och reda ut lite färg funderingar. Tur dom har en kaffemaskin och stora bord där man kan sitta och fundera!

3 kommentarer:

 1. Tycker att Lovika eller duva.

  SvaraRadera
 2. TACK för era råd :-)
  Jag håller med, det blir nog inte vitt och jag har ff inte sett alcros färger på riktigt, men tittat på nordsjö och beckers idag.
  Johan blev lite kallsvettig där borta i Stockholm då jag började prata om att måla om... Nu tar vi det lilla lugna!
  Men att fantisera är ju gratis... och vi kommer absolut att måla om i vardagsrummet iallafall :-)

  SvaraRadera