Leta i den här bloggen

onsdag 12 maj 2010

Trassel

Tassbadkaren från finabadkar finns inte till försäljning förrens i september.
Vi avvaktar med badkar så länge.

Marrachers design svarar inte på våran offert förfrågan. Det har nu gått 1 vecka sedan mailet skickades. Vill dom inte sälja? Vi ska ju ha över 30 kvm klinker...dom borde ju vara intresserade tycker man ju!

Måste välja ny toalettspegel pga bytet av toalett. JISSES byter man ut en sak så rämnar planerna hela vägen. Inte kul alls!

I garaget har nu förvaringsväggen gipsats igen utan att den förstärkts. Där ska vi ha förvaring från golv till tak!! Hur gör vi nu? Tar bort gipsen och gör om??
Kanske helgens extra jobb...gaaaahh! Så typiskt att vi inte nämnt detta för snickarna!

3 kommentarer:

 1. Hittat lösningen på garageväggen :-)Det är inte nödvändigt att förstärka...vi sätter ju skenorna i reglarna så är det ju stabilt som det ska va!! Puh

  SvaraRadera
 2. Åhh, man blir ju lite svettig att läsa om allt som ska tänkas på! Hos oss så snickrade ju snickarn in ett fönster som inte var rengjort.... han fick göra om allt - bättre det än att bli irriterad i alla år över att inte kunna gör ngt åt det. Mitt förslag hade således varit att ni gjort om väggen... men nu hr ni ju löst det på ett bättre sätt. Kramen damen!

  SvaraRadera
 3. Ja, hade man inte kunnat hänga upp konsoller i reglarna så hade det ju måsta göras om!! Det är ju vårat "förråds utrymme" där alla jul/påsk/you name it-kartonger ska förvaras!

  Ja, fy för att leva med dåligt gjorda jobb!!

  SvaraRadera