Leta i den här bloggen

måndag 17 maj 2010

Besviken! läs om du törs

Johan ringde Marrachers design och dom hade inte tagit hand om vårat mail... som var skickat till deras kontakt. Dom tyckte vi skulle skicka ett nytt mail till dom istället för att dom skulle få mailet av sin kontakt!!?? JÄ*LAR vad jag blir förbannad och besviken.. Hur nonchalant kan man va mot kunder??
Johan har sin dator på jobbet...men ska jobba ikväll så han ska lix dit igen :-(

"Stjärnfall-klinkret" som vi skulle ha i tvättstugan är nu bortsålt och jag hittar inget annat heller... Det får nog bli en plastmatta där iallafall.

För Marrachers kanske vi är en fis i rymden men deras klinker är det som fått sätta stilen i vårat hus.
Dom VET att det bara är dom som har såna klinkerplattor... Men huga om jag kunde handla någon annanstanns då skulle jag gärna göra det!!!

Ungarna har magsjuka och lillan har varit dålig sedan i torsdags... I natt fick Joppen magis och har spytt och varit dålig i magen hela natten och dagen :-( han har feber får inte behålla nått och orkar inte vara på benen. Lillan har haft en skrikdag och jag är helt SLUT...
Nu vill jag bara höra possitiva och roliga saker!!!

3 kommentarer:

 1. Inte kul med magis:-(( Hoppas det går över snabbt så vi kan ha våran playdate! Kram på dej och krya på till kidsen.

  SvaraRadera
 2. Nog äre väl... Så besviket! Nu får ni tänka om IGEN! Men, tänk ändå vilken tur ni har som faktiskt kan bygga ert drömhus! Det är få förunnat... Och, tänk på solen som skiner och på tiden som vi har framför oss! Vad är väl en bal på slottet? Kram i massor!

  SvaraRadera
 3. Tack tack :-)

  Jaa så sant så sant

  Jag älskade ju det där stjärnfall golvet *suck* men nu skulle vi välja ett enfärgat klinker iallafall. Så en viss del av besvikelsen är redan omplåstrad :-)

  Joppen var betydligt piggare ikväll, men har inte ätit nått på hela dagen. Hoppas på snabb återhämtning då ska det bli playdate :-)

  SvaraRadera