Leta i den här bloggen

lördag 15 maj 2010

Färgen Henrietta

Haft en kanondag på färgaffär´n med Jenny och takprov/kökslucka/kakel och några tygbitar :-) Vi bredde ut oss över ett bord och sen var det bara att gå och plocka färgprover... ett helt gäng med olika nyanser som sedan dissades en efter en tills bara färgen Henrietta fanns kvar!
Då man får fjärilar i magen DÅ är det rätt!! *haha* Inte alla som kanske förstår att man kan bli så glad av en färg, men sån är jag!

Färgen passar perfekt med både köksluckorna och kaklet och vi blir inte låsta till någon färgskala alls och det känns väldigt befriande :-)

Hur beskriver man en nyans?
Sandfärgad utan att bli gulaktig men den är ändå varm och inte jätte ljus men ändå inte heller mörk. Det kommer att bli PERFEKT i kök, vardagsrum och hall!
I köket blir det nu putsat på alla väggar.
I groventren passar den valda Mimou tapeten oxå till färgen.
I entre´n och hallen blir det "bara" Henrietta
I vardagsrummet...bara Henrietta...eller nån fondvägg i puts??

Köpte ändå en provburk, kan inte vänta till det är spacklat för att få se färgen på alla de olika väggarna :-) :-) :-)

Sen åkte vi på Niklas o Mikkans loppis, där det var väldigt utplockat så det blev inga inköp... så nöjd med skåpet jag fyndade där igår :-) Ett litet pyssel-projekt som ska bli en liten hylla till Tilda.

Tilda i köket hemma hos Mikkan och framför hennes nya lilla hylla (tror det är ett gammalt radioskåp)Idag har Johan varit med ungarna i Spöland för att se korna släppas ut på grönbete och Joel har ridit häst, han fick dessvärre en allergisk reaktion. Svullen och röd i ett öga och halva ansiktet, men det gick bort ganska så fort. Men han är ff lite röd i ögat...undrar vad detta kan bero på? Han har ju aldrig visat på nån allergi förrut. (förutom laktos då han var under året, men det växte bort tills han var 1 år)

Dom hade en väldigt VARM dag med lyckliga galna hoppande kossor :-) och en fika hos Faster Maria :-)

Ikväll har vi grillat och sen DÄCKADE jag på soffan och väcktes efter 1 timme.

Längtar tills imorgon då jag ska till bygget och provmåla :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar