Leta i den här bloggen

söndag 23 maj 2010

Söndags bestyr

Idag hämtade Johan traktorn och körde den till bygget och har "rakat" till gården någolunda.. det är ff offroad men betydligt bättre! Så man kan köra fram saker till huset (köket, golv, klinker osv) snart dax för sånt :-)
Tagit ner sista delen av ställningen.
Vi har städat i vanlig ordning så målarna (som nu spacklar) kan komma fram.
Nu ikväll är Johan och Erik och sätter tätskikt...ska tydligen rollas på ca 4-5 gånger innan det är klart för kakelsättning.

HITTADE mitt kakel igår på K-rauta såklart :-) Jag säger då det...vilket kakel sortiment :-) Dom har ingen stor kakelavdelning men jag har hittat ALLT kakel där.
Till köket, 2*2 svart glasmosaik 279:-/m2
Till ungarnas badrum 20*33 vita blanka 99:-/m2
Till vårat badrum 10*20 vita blanka 179:-/m2
OTROLIGA PRISER...då får klinkret kosta lite mera ;-)

Ofta då vi är på bygget halkar jag in till närmsta grannen på en liten surr stund.. Nu håller dom på att gräva för en häck, Häggmispel mot andra grannen som sen ska tas vid av en stor väldoftande buske (kanske en syrenhortensia) Najs...verry najs :-)
Alla grannar på gatan är ju mer eller mindre nyinflyttade och håller på att fixa och dona med olika projekt i trädgårdarna.

Lillan är inte nöjd att sitta i vagnen eller bli buren..hon vill ut och åla omkring, men det finns inte en centimeter hon kan vara på på bygget :-/
Joel däremot har det hur bra som helst och idag har han haft Felix på besök.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar