Leta i den här bloggen

tisdag 25 maj 2010

Stadstur efter garderobs-bry

Jag och lillan har varit på stan idag...i 2 timmar och inte hinner man mycket på den stunden då det ska ätas (På Konstärshopen) och vyssjas mellan butikshyllorna.
Kollade tyger till köket på Ohlssons tyger...inget nytt som inte fanns på Mariedals butik. Hittade däremot en stuvbit till lillan i alla underbara pastellfärger med cirklar och mönster...Vad ska det bli av det tyget tro?
Jag hittade oxå kökslampor som var riktigt snygga, pliserade i ett typ organsatyg. OM det blir dom så blir det 2 stycken ovanför köksbordet.
Den lampan finns i vitt, svart eller brunt...

FYNDADE på Lilla Mirakel som tyvärr ska lägga ner butiken. Idag var det 40% på hela sortimentet. Det blev en jacka till Joel och skinntofflor och en solhatt till Tilda.
En tvärsväng in på Indiska och jag såg KRUKAN MED FAT som Tilda ska få :-) Heeeeeeeelt underbar, grön bottenfärg med fåglar och blommor i härliga färger

Igår kväll fick jag orosfjärilar i magen :-( INTE KUL då det inte går som planerat.
Tycker det varit mycket sånt nu när allt ska bestämmas och inhandlas.
Igår var en karl ifrån Hyllcenter hos oss och mätte i garderobsnicherna. Han sa att detta blir tajt!! :-o INTE ALLS vad jag vill höra!!!
Jag hade dessutom planerat IKEA´s Pax garderobstommar med massor av lådor och trådbackar...det är ju förhållandevis billigt och väldigt praktiskt.
GULP...dom får inte plats på djupet som det är gjort nu. Deras garderobs skenor bygger 8 cm på "djupet" 8 cm som vi inte alls räknat med :-(
FAN
Ska vi tänka om helt och ta garderobsdörrar från Ikea ??

Inte en skjutdörr verkar jag ska ha i huset...dom som följt bloggen kanske kommer ihåg skjutdörren mellan ungarnas avdelning och vardagsrummet som i slutändan inte heller blev av :-( DET GRÄMER MIG!
Just nu strider vi om 3-stavs och plank golv och det är Johan som promt vill ha plankgolv. Självklart vill jag oxå ha det, men det är ju dyrare och vi har så mycket som ska inhandlas att jag blir vimmelkantig!

Nu ska jag fortätta att våndas över garderobslösningar

2 kommentarer:

  1. Måste nog ta mig en tur till stan och kolla in rean tror jag;-)

    SvaraRadera
  2. Ja, skynda fynda!!! Skulle tro att rabatten höjs för varje vecka

    SvaraRadera