Leta i den här bloggen

fredag 22 oktober 2010

Uppåt väggarna

Dessa tavlor ska sättas upp i Tildas rum. De underbara ramarna är från Lagerhouse och "konsten" är tygbitar som jag budat till mig på Tradera.
Har en lite större guldram med spegel i samma stil som jag tror ska få hänga ihop med dom här godbitarna.Önskar verkligen jag var en bättre fotograf, med en ännu bättre kamera!
Jag har ju några småtroll framför mig om dagarna och endel roliga saker att fota här hemma. Har inte vågat visa min nya sänggavel som jag sydde ihop för ett tag sedan... På bild ser den läskig ut. Det är en ljusgrön botten med ton i ton guld medaljonger på och på foton blir den så ful!
Det är svårt att återspegla verkligenheten så som jag ser den, med skärpa och utan blixtvita blänk, röda ögon och halleluja moments passerar då jag väntar på att kameran ska reagera, just då jag trycker till.
Men men...

2 kommentarer:

  1. Måste säga att jag tycker det är svårt att ta kort med nya kameror. Det är så mycket teknik. Bilderna blir gulaktig tycker jag och sen tar det så lång tid innan allt är ställt in att motivet har gått...Ändå har vi en rätt enkel och billig variant som inte kräver så mycket förkunskap. Nä jag skulle vilja ha tillbaka min gammkamera från 80-talet. Då blev åtminstone nån bild bra.

    SvaraRadera
  2. Ja inte är det bara att trycka på "klick" knappen med dom nya kamerorna! Några kompisar som köpte systemkamera fick en kurs på köpet.(tror det var Canon) DET måste ju vara guld värt!!
    Gammkameror...dom korten fick jag sällan se då det kräver att man ska lägga dom i en brevlåda!
    Fasen vad bekväm man/jag är alltså!

    SvaraRadera