Leta i den här bloggen

torsdag 28 oktober 2010

Den som väntar på nått gott

20% REA på ALLA lampor på ILVA

Kollade in rean och ser till min stora glädje och förvåning att MIN lampa "raw" går att beställa på nätet :-) Det har man inte kunnat göra förut. Så det var ju en väldigt trevlig överaskning!
Var en tväris in på stan idag. Måste ju kolla hur det går på Glimten, om dom fortfarande har nått av intresse kvar! ...Jo vars, men jag väntar till det är 50% och hoppas att det finns nått kvar åt mig då. Hade några minuter över på parkeringen så jag passade på att springa in på Mosaik och hon hade industrilampor längt inne i butiken... Som jag letat dessa typer av lampor och gett upp på att hitta någon i denna stad. Eftersom jag inte beställt lamporna från Ilva ännu, så köpte jag en sån här på öppet köp. Jag ska ha 2 stycken lampor ovanför köksbordet
Som du ser så är ju kedjan för kort och till min stora förvåning så hade den en vanlig stickpropps kontakt ...i en taklampa??
Nu när jag helt plötsligt har 2 lampor att välja mellan så kan jag ju vara lite petig. Trots att dessa var billigare så väljer jag ändå att köpa mina RAW-lampor!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar