Leta i den här bloggen

torsdag 21 oktober 2010

Ofärdiga

Jag har en tjock och öm hals.. trött i kroppen
Förra veckan var det Joel som hade feber i 2 dagar.. och hemma från dagis hela veckan
Orken lixom tryter då man blir hindrad att göra saker som man tänkt sig.
Att gå här hemma och stirra på alla ofärdiga projekt är inte roligt, det är frustrerande.

I köket ska ju alla granitskivor monteras dit.. det kräver förstärkningar och endel insatser INNAN man kan lägga dom på plats!
Igår ramlade lillan ner från soffan och slog huvudet i granitskivan som ligger över vårat vardagsrumsbord... Hon skrek av smärta och somnade sen i min famn. Vi misstänkte hjärnskakning och åkte till akuten direkt! Men redan då vi gick ut till bilen så var hon som vanligt igen och hade inga planer på att sova. Efter ca 2 timmar på akuten där fick vi åka hem utan undersökning.
Hon svimmade inte av då hon slog huvudet och hon var pigg och allert, då behövde vi inte stanna för observation! Hon mår finfint :-)

En kille ska komma och spackla om alla våra gipstak som krackelerar här och där + endel väggar som inte heller har den slutfinich som man vill ha då man byggt nytt hus!

Beställt och betalat för dessa lampor...Vart är dom??
Skulle ha kommit föra veckan, måste maila och höra vad somm händer!!Vi använder bara 1 badrum, det andra är nästan färdigt. Det kräver en insats på några dagar. Några dagar kan ju tyckas som ett mindre projekt. Men när ska vi få några dagar över?

Kartonger som ska till Emmaus står på rad.. trodde dom skulle kunna hämta saker här, men kollade deras hemsida och där står det inget om det, bara vart man ska lämna sakerna.
Skulle behöva ta hem alla kartonger som står på Bro & Tak och berget av kartonger i våra vänners garage och gå igenom dom för att se vad som ska sparas / säljas / skänkas bort.

Näää...jag orkar inte dra allt som är ofärdigt här
Men just nu känns det som ett BERG

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar