Leta i den här bloggen

söndag 20 juni 2010

Söndagen!

Pappa kom till oss på förmiddagen med lax o grönsaker som vi kokade soppa på.
Sen till bygget...lillan somnade så jag kunde börja sopa och plocka skräp.

Jenny, Björn och onga kom på en tvärvisit :-) Jag hade anropat MAYDAY till Jenny tidigare idag, paniken hade lagt sig då dom dök upp.
Nu när allt ska beställas och bestämmas ska det gå i en rasande fart och jag HATAR att bestämma mig för saker. Jag ÄLSKAR då det är gjort, vägen dit är minst sagt jobbig. Jag velar och funderar och våndas som en tok!

...sen kom det en smed! Vad ska vi använda honom till....Nått ska vi nog hitta på :-)
Syrran ringde och erbjöd sig vara barnvakt åt båda barnen :-)
Lillan vaknade och jag skjutsade dom till Stöcksjö och sen hade jag för avsikt att måla lillans rum, 3 vita väggar.
Men först ska man ju täcka in golv och då var det ju lika bra att skura och täcka in Joppens rum och allrummet på samma gång...

Detta blev dagens insats för min del.

I detta nätta paket på 709 kg ligger vårat kök.Pappa och Johan satte ihop alla lådorna till köket.Johan började spackla úpp dekorputs på köksväggarna och JISSES så bra det blev :-)
Nu fick vi ju struktur på köksväggarna som vi ville ha det!!!Klicka på bilden 2 gånger så kan du se strukturen.Vi har nu flyttat de övre köksskåpen från en vägg till en annan!!!!! ...som ni kan se på bilden där Johan putsar väggen.
Då vi ritade köket skulle vi inte ha nån vägg mellan kök och vardagsrum.. Men nu har vi det och denna planlösning känns ju mycket bättre + att vi får öppna hyllplan på väggen där köksskåpen egentligen skulle sitta :-)

Johan var med alla måtten till granitgubben som ska beställa våra köksbänkar.

2 kommentarer:

  1. Nu händer allt på en gång..lite för spännande ibland ;-)
    Tack!

    Petra

    SvaraRadera