Leta i den här bloggen

måndag 28 juni 2010

Lång ledig och midsommarLångledigheten firades med räkbakelse och ett glas vin till förrätt.

Denna helgen fick vi lov att lämna bygget och det kändes lite konstigt nu då vi verkligen kan göra mycket i huset på helgerna. Städa/skura/täcka in golv osv.
Men att vara ledig och ha semester är ju inte helt fel och mot Sundsvall åkte vi på fredagsmorgonen.Så läcker kanin som stod i parken på Norra berget där vi firade midsommarKaninen var en rutchkana
Joel vann på 3 lotter :-)
På hotellet badade alla barnen. Det var första riktiga doppet för lillan och hon ÄLSKADE det! Armar och ben gick som propellrar :-) Ända tills pappa kom och gjorde "köttbullen" då var det inte kul längre.
Efter middagen (som vi förövrigt fick ersatt med en GRATIS hotellnatt per familj pga dålig service) så gick vi ut i vackra Sundsvall och letade drakar och bara flanerade runt.Jag och Joel :-)

Mickan och Malte


Lördagen.
Pga att det var midsommardagen så var ALLT stängt.
Så vi packade ihop oss och åkte 10 mil norrut!!
Vi hade nosat reda på ett utflyktmål i Nordingrå. MANNAMINNE Vi har varit där förut, men det var många många år sedan och dom bygger på detta ställe varje år. Det är ett utflyktsmål jag verkligen kan rekomendera om man vill ha en bensträckare på några timmar och en husmanskost lunch.Det finns skulpturer, hus och grejer att se överallt på detta ställePeder och Niklas poserar (Mannaminne)

Inne på världshuset åt vi bla. kålpudding och stekt strömming *mmm*

Söndagen.
Spenderades på IKEA efter en brakfrulle på hotellet
Vi gick med oss 3 fulla lastvagnar till vårat släp... och jobbade mot klockan!!
Vi köpte ingen tvättstuga som planerat. Men vi köpte bla. soffa, matta och garderober med inredning till ungarna. Belysning till köket (spotlightskenor) Nya täcken och kuddar till alla.
Fast vi ska åka ner en sväng till bara jag och Johan och vara helt fokuserade och mera pålästa innan vi åker iväg!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar