Leta i den här bloggen

måndag 28 mars 2011

Utomhus lounge

Har börjat skissa på våran tomt, nu när våren är på inGång! :-) Lovely

Det känns otroligt roligt och inspirerande, har saknat detta skissande och funderandet på olika lösningar.

Vi har ingenting i dagsläget och vi ska asfaltera uppfarten och i carporten, sedan ska plattor ta vid upp mot entre´n. Vi ska ha en stor altan med 2 stycken uppbyggda planteringsbänkar.
En lounge eller uterum där man finner svalka eller värme och är delvis skyddad mot insyn.
Våran framsida har ingen naturlig skugga, så det ska planetras träd och loungen/uterummet ska ha väggar och tak på ett eller annat sätt.

Jag har hittat massor av underbara utomhus lounger

Se så snyggt dom döljer plast taket med tyg, som man lätt kan tvätta upp efter säsongen.Den här nersänkta platsen med platsbyggda soffor och madrasser... Mys på HÖG nivå!Så snyggt med putsad halvhög vägg och det enkla bambutaket. Kanske kan man bara rulla ihop bambumattorna (taket) till hösten?!Så här kommer vi att bygga upp våra planteringsbänkar vid altanen. Med lecablock som vi putsar... Kanske bygger vi ihop loungen/uterummet med en av dom??Detta gillar jag verkligen och det känns som ett bra alternativ för oss.. Men man vet aldrig :-) Jag skissar på och vi funderar vidare!Har ni tips om trädgårdar eller uteplatser eller nån blogg jag inte får missa, så lämna gärna en kommentar här :-)

1 kommentar: