Leta i den här bloggen

söndag 20 mars 2011

Citat och texter på tavlor

Jag har hittat massor av fina tavlor med texter och citat som jag verkligen gillar

KEEP CALM AND CARRY ON

Finns att köpa här och där och på massa andra ställenReproduktion av en av de tre brittiska affischer som trycktes upp för att lugna allmänheten i England under 2:a världskriget. Just denna trycktes upp i 2.5 miljoner exemplar men användes aldrig. Över 50 år senare hittade man ett exemplar i en låda bland en massa böcker köpta på auktion och ägarna gillade den så mycket att man lät rama in den för att ha i sin bokaffär. Kunderna gillade den också och så spreds den vidare världen över för att idag vara en mycket populär för både sitt budskap och sitt grafiska anslag.

Texten har gjorts om på många sätt :-)


Therese Sennerholt Att kika på hennes sida är som att gå i en godisaffär, så mycket läckert och vad svårt att välja vilken eller vilka som ska få följa med hem! (jag har ingen än sålänge) För svårt att välja ut någon!


Dom här tavlorna gillar jag skarpt från Allposters
Jenny är en tjej som gör sina egna posters... Mycket tänkvärda och roliga tavlor


Jag har tavlor som jag älskar och som jag måste tvinga in i en modernare tillvaro. Men det är ju så jag vill ha det, eklektisk inredning! Att våra favorit saker och ärvda prylar ska passa in i vårat nya hus i modern stil. Har ff inte börjat sätta upp tavlor på allvar här hemma. Vi har ju inte heller fått upp tv-bänken och innan det känns det omöjligt att börja med bla. tavelväggen.

2 kommentarer:

 1. Jag är också sjukt förtjust i tavlor med text, gillar alla som du visar!

  SvaraRadera
 2. Hej
  härliga ordspråk och tavlor.
  kul att du hittade mig.
  kram
  sandra

  SvaraRadera