Leta i den här bloggen

måndag 20 december 2010

Jag hittade till SPITI

Som jag vandrade i Stockholm förra helgen...
Jag hade ett helt A4 papper fyllt med adresser på inrednings butiker och jag hade ritat stjärnor vid de butiker som jag verkligen inte ville missa då man äntligen skulle få chansen att se sånt en Holmsundsbo bara får se på nätet!
Men vad hjälpte det då jag inte hittar i Stockholm, hade endast en dålig karta, tidsbrist och några icket så intresserade flanörer att ta hänsyn till.Men på lördagen efter lunch på en mongolisk restaurang så gjorde jag en rusning på egen hand på Sveavägen där jag hade både VASS inredning och SPITI med stjärnor i kanten :-)

SPITI butiken var inte en besvikelse..Tvärt om!

DÄR STOD DOM!!!
Dessa undersköna skapelser i olika höjder, gjorda i plåt och lackade flera varv så dom ser ut att vara gjorda i emalj


Dessa ljusstakar såg jag en morgon på "Efter 10" i ett inrednings-styling uppdrag


Nu skulle jag bara göra det angenäma valet... 3 stycken snygga höga ljusstakar i olika färger *hummm* Den GULA var självskriven i all sin prakt!


Det fanns fler färger också... Jag ville ha en "diskret" också, då fick det bli den GRÅA och nu skulle jag alltså välja den 3´dje *hummm*


Tur som var kom Elin till undsättning, för annars hade jag nog stått där tills dom stängde den kvällen. Hon tyckte att den lila var Petra-färgen men att jag ändå skulle ta den gröna. *puh* Precis vad jag ville höra :-) Så var det bestämt!Glad och 1500:- fattigare fortsatte vi våran shoppingtur.

Den här bilden hittade jag på nätet, taget på Formex 2010


Tyvärr gjorde jag inga fler läckra inköp denna helg..
Men jag är så nöjd med dessa och dom kommer att pryda sin plats här hemma.

2 kommentarer: