Leta i den här bloggen

torsdag 30 juni 2011

Puts färgen

Att det ska vara så svårt att välja rätt vita färg.
Idag var jag in en sväng på Caparol för att kika på vita nyanser och jag hade för avsikt att köpa med mig ännu ett färgprov.
Trots att jag i förra inlägget sa "så får det bli och punkt slut"
Men med lite input både här och på facebook så vacklade jag till i mitt val. Tack för det ;-)

Hon som alltid hjälper mig på Caparol, undrade hur själva putsen såg ut utan färgtillsatser.. Ringde återförsäljaren som visste av ett hus i Obbola med puts utan kulör tillsatser.
Vi åkte dit ikväll och kikade och det såg fantastiskt ut :-) Vitt men inte kritvitt och med en aningen svag grå/betong-ton i sig. Närmare än så här kommer vi nog inte, så imorgon blir det att lägga in en beställning.
Då putsen inte måste färgsättas, då borde det ju inte ta många dagar att få hem den!Igår kväll var två plattsättare här och tittade på vad som ska göras. Jag fick i uppdrag att göra en skalenlig skiss på hur vi vill ha det och Johan lämnade den till honom imorse. V.28 ska dom kunna sätta igång och det beräknas ta 3-4 dagar...
Dom har inte lämnat offert ännu, men skulle höra av sig ikväll!!

Bilder jag sparat som inspirationVi ska oxå ha ett träd mitt i plattsättningen i "innergården". Med en låg mur runt om.
Funderar fortfarande på vilket träd som vi ska ha där. Inte för stort och som är fint året runt.. Syrenen Miss Kim är fortfarande aktuell

Nu ska här ska sovas!! Jag har jobbat hela dan och sedan tog jag hem 2 trötta barn och efter en sväng till Obbola för att se det putsade huset och sedan drog grannfruarna iväg mig på Zumba i parken. Det var roligt och absolut en träningsform som passar mig perfekt.. Kordinationen var det väll si och så med ;-)

Go kväll!

2 kommentarer:

 1. Hejsan. Vi ska snart putsa om vårt hus och har samma vånda ang kulören som du hade. Får jag fråga vilket fabrikat det är på putsen? Jag trodde putsen skulle vara typ betonggrå men är den som er behöver den ju inte färgas, det ser jättefint ut! mvh Lisa (blomlisa@hotmail.com)

  SvaraRadera
 2. Vårat hus är med facit i handen är krit vitt..
  Putsen är utan färg.
  Jag hade gärna haft lite "betong"
  Vi köpte putsen på caparol..
  Lycka till!

  SvaraRadera