Leta i den här bloggen

tisdag 18 oktober 2011

Jag fyllde 40

Jag har nu uppnått den ärofulla åldern, 40 år!!! ...Känner mig fortfarande som en 30 åring, fast med en son som fyller 19 år nu i oktober ;-)

På självaste födelsedagen var jag hemma med sjuk tjoppa och jag vet inte om jag skulle hunnit med att jobba då telefonen ringde och plingade till då och då den dagen *hihi* Alltid trevligt med Grattis hälsningar!!!
I brevlådan låg detta

Jag blev så glad och förstod att det var någon som kände mig sedan länge tillbaka då mina barndomsvänner kallar mig Pea.
Det var mina leopardbrudar som skickat detta paket till mig med div. leopardprylar och rökelser att tända på då saknaden blev stor.. (tände på i söndags) samt ett presentkort på Indiska, fick då i uppdrag att köpa någonting som skulle påminna om dessa 2 vänner. Jag var där och spanade men hittade ingenting denna gången, men det dyker nog upp någonting oemotståndligt där inom kort!

I Söndags hade jag 40 års kalas och här står syrran och spanar in fika buffén

Min Johan och hans pappa..

Tyvärr la jag ifrån mig kameran så fler bilder finns inte från mitt kalas

Jag fick sååå fina presenter att OJ OJ OJ :-) Detta gör jag gärna om!!!
Av syrran och hennes familj fick jag en orkide´och Presentkort på Hanskogs plantskola och till våren DÅ blir det mega shopping där :-)
Jag har ju dels en cirkelformad plantering i innergården som ska komponeras och vara fin alla sesonger. Våran 15 meter långa mur ska oxå fyllas med perenner i mängder.
Mamma kom med blomster och ett armband och trattisar samt Presentkort på Hanskogs så MEGA shoppingen fortsätter!
Johans släkt hade samlat ihop till en Tiffany kurs, att löda ihop glasbitar med tenntråd till konstverk. (liknar blyinfattning)
Den kursen är i februari. Kan inte vänta tills dess...Vill börja NU ju!!!
Jag fick även SNÖ smycken så fina och en vacker orkide´
Av min Bonus syrra Mikkan med familj fick jag blomster och en färg och klippning av henne och en make up och inbakad fläta av honom *haha* Jo Jo..
Johan hade tänkt ge mig en SPORTBIL ...Motvilligt tackade jag nej då jag såg baksätet, där skulle jag nog svära varje dag då jag ska sätta fast barnen i sina bilstolar!!! Då jag tackade nej till denna så tänkte han ge mig ögonlaser, men då jag frågar runt så får jag höra att ganska många inte blir 100% nöjda och ögonen vill man ju inte gambla med... Få se vad han nu hittar på ;-)

2 kommentarer: