Leta i den här bloggen

måndag 8 augusti 2011

I mamma & Kent´s trädgård

Där kan man gå runt och titta och upptäcka allt möjligt och omöjligt. Önskar att hon hade en egen blogg, för denna trädgård är fantasi-tisk eller fantastisk!

Varje gång man är där har det hänt saker i trädgården, den växer så det knakar och sist vi var där använde jag ordet grotesk väldigt många gånger! hihi
En Krans veronika hade tjocka platta lätt skruvade toppar och själva blomman var väll dryga 30 cm och själkarna var lika höga som oss! Marktäckare vällde ut över spångarna och tur att dom tål att trampas på.
Många blommors blad har blivit MEGA stora och många har blivit så höga att dom hängde över växt stöden!
(tog inte kort på det "groteska")

Vet inte vilken inställning jag hade på kameran, men jag ville ha med ett kort på helheten över dammen och människoburen.Parkslide som håller på att ta sig in buren.

Titt ut, en spegel som dubblar blommorna.

1-åringar som klättrar från krukor, helt otroligt vad en liten planta hinner med på en sesong!

Syrran

Det växer i mamma och Kent´s torv-rabatter vill jag lova. Det var just där huset stod då dom köpte det.. Då stod det i en "sumpmark" och dom gjöt en platta på ett mera passande ställe och flyttade huset dit istället.


Här är sittplatserna vid "stranden"


Vattenfallet är så vackert och ljudet av det är så trevligt. Dom har även en rökmaskin som vid utvalda tillfällen puffar ut dimma över dammen...


Ladan och på baksidan har dom byggt carport till traktorn och bilen.


Vackrast i trädgården, Mormor & Tilda


Nu är det hög tid för mig att sova, imorgon ringer väckarklockan 7 och barnen ska inskolas på sitt nya dagis!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar