Leta i den här bloggen

tisdag 9 augusti 2011

Glas i fönster

Då jag var i Stockholm sist sprang jag upp i PUB-gallerian och där inne på ROOM fick jag se vad vackert dom gjort med gamla glasflaskor i fönstret.


..och här enhetligt i ofärgat glas men i olika former, funkar lika bra.


Jag har nu flyttat mina 3 stora emaljljusstakar som stått i vardagsrumsfönstret och nu ekar det tomt och tråkigt där. Måste hitta något snyggt att ställa i fönstret och på EM möbler har dom några snygga återvunna glasflaskor i olika färger. (bloggat om dom tidigare)

Vad ställer du i fönstret?


8 kommentarer:

 1. Hallå var är du. Jag saknar ditt dagliga bloggande.Gratta lillan från mig :)

  SvaraRadera
 2. Tack för uppmuntrande ord <3 Kan behövas även i en inredningsblogg ;-)
  Jag ska genast hälsa lillan.

  Jag har varit ur gängorna på sistone med sjukdom from hell och lite annat smått och gott som pågår runt i kring mig.

  Men jag kommer tillbaka, var så säker!

  Kram

  SvaraRadera
 3. I händelse av egen död kan jag ursäkta bloggfri dag. Eller kanske semester ...hmmm nej inte semester heller. Om du inte skriver så blir det inget roligt för mig och är inte jag glad så kommer det inga kunder och Dan får skäll för allt han gör och inte gör. Kisse och Lukas söker andra hem och blommorna vissnar osv Så tänk dig för hihihi... känn pressen muhääää....

  SvaraRadera
 4. Fnissar för första gången idag :-)
  Jag är så sjuk idag att det snurrar i skallen och nu väntar jag på att den nya medicinen ska värka, så jag får tillbaka inspiratonen och orken att ta tag i en massa saker som jag försakat i några veckor nu!
  Hoppas du finner andra glädjeämnen än min blogg *fniss* så du får in kunder i butiken och så att din familj finner harmoni :-) Kram!

  SvaraRadera
 5. Ja kanske, jag har hört att det finns liv ute i rymden. Kanske jag kan pyssla ihop en satellit av lite foliepapper gamla pringlesburkar och några schyssta skruvar och silvertejp och börja kommunicera. Min dotter vill komma i kontakt med dig och ha ditt nummer. Du kan väl meddela det via meddelandet på facebook. Pussisar till en lite sjuk Petrasnutta.

  SvaraRadera
 6. Ja, då lär du få nya kunder till butiken om inte annat *haha* och tänk på alla tv och tidnings intervjuer du kommer att vara med i. Kanske leder det till att du inte har tid att sköta butiken!!
  Vojne vojne..
  Om du väntar ett tag till så är jag troligtvis på banan igen!
  Just idag verkar fb (meddelanden) inte vilja visa sig, jag ser vilka jag har fått ifrån, men inte vad dom skrivit. Men det ordnar sig säkert under dagen.
  Kram!!

  SvaraRadera
 7. Hej
  kul att du tittade in hos mig...
  gamla flaskor är läckert har dock inga i fönstert..
  Själv har jag så lite som möjligt i fönsterna...
  kram
  sandra

  SvaraRadera
 8. Jag var också där förra veckan och stod och beundrade deras vackra visningar!

  Sv: den näst sista bilden kommer från IKEA, dra över bilden med musen så förstår du vilken jag menar : )

  Kram!

  SvaraRadera