Leta i den här bloggen

fredag 26 augusti 2011

Ho ho..


Det är sant som dom säger.. En frisk människa har många önskningar, den som är sjuk har bara en!

Vi åkte trots allt på minisemester förra helgen där jag kurerade mig med kuddfluff på Clarion hotell och strosande på stan med två grannfruar, medans våra karlar befann sig på dragracing i dagarna 2. Denna helg hade vi bokat sedan länge och vi hade barnvakt och semestrade i vackra Sundsvall.

Då vi skulle checka in på hotellet och jag inte orkade bära väskorna till rummet (medans Johan skulle parkera bilen.) Gjorde jag ett försök till att förklara varför jag inte orkade bära väskorna själv. Jag sa till hon i receptionen, att jag just tillfrisknat från en hämsk sjukdom!
Varpå hon sa, Men ojdå! Passa på att sätt dig och vila en stund!

Kunde inte låta bli att fundera över vad hon trodde jag haft för hämsk sjukdom *fniss* Att i hennes ögon kanske jag var en som haft en riktigt hämsk sjukdom som jag överlevt!

Jag menar med mina mått mätt att hosta i ca 5 veckor och sedan få bihåleinflammation, ögoninflammation, herpes och frossa, hög sänka och lågt blodtryck, Sängliggandes svettig ingen ork alls i flera dagar 2 pennicillinkurer och 4 vändor på VC inom loppet av 2-3 veckor är en HÄMSK SJUKDOM! Har 3 dagar kvar på min 15 dagar långa pennicillinkur och känner för varje dag att jag blir piggare :-)

Status på Villa Grande

Putsningen är påbörjad...men långt ifrån klar! Jag börjar tvivla på att vi ska få vårat hus putsat detta år!!??

Asfalteringen av uppfarten gjordes igår. Snabbt och snyggt, på ett litet kick.

Jag har varit och inhandlat mull och rhododenronjord och pinjebark. + några buskar på rean från Smultronstället. 1 blodfläder och 1 spirea och på Plantagen på halva priset 1 låg rhododendron (40 cm)som jag ska plantera vid entren med två till rhododendron som blir 1,5 meter höga.

Ikväll var det klubbkväll på Åhlens och då köpte jag nytt tyg till sänggaveln som jag genast häftade fast. Det blev kanon snyggt :-)

Köpte även en förvaringslåda till Tilda som jag ska klä om locket på. Har ett tyg här hemma som äntligen ska komma till användning.

Inga bilder idag... Men jag ska fota och visa här, kanske redan imorgon ;-)

Jag lovar Muminmamman att det inte blir ett lika långt uppehåll denna gången! <34 kommentarer:

 1. puss puss välkommen tillbaka. Men du måste komma och hämta din spegel snart. Vi kanske får flytta om allt går vägen. Håll alla tummar och tår :) Kanske redan om en månad !!!

  SvaraRadera
 2. Vad säger du!!! :-) Jag håller allt jag har, ska bli spännande att höra vart??!!
  Jag kommer förbi inom kort.. Ska köpa höst skor åt Joppen, kanske i helgen. Kram

  SvaraRadera
 3. Gamla "Bredbar" du vet den jag hoppades på förr. Vi är två intresserade av lokalen.

  SvaraRadera
 4. Den VI hoppades på förr ;-) Hoppas verkligen att det går i lås denna gången!! Får jag jobba som dekoratör då? ..Många skyltfönster är det ju :-) Kommer in idag och hämtar spegeln!

  SvaraRadera