Leta i den här bloggen

måndag 19 december 2011

Spot on vad jag gillar

Oj vad jag GILLAR detta!
Blev tokinspirerad och ska göra nått liknande i entre´n..
Jag har en sådan spegel fast modell mindre och glasvaserna ska få flytta till hallen, en av dom har pyntats med tallgrenar och en batteridriven ljusslinga, den andra ska jag nu försöka hitta kottar till. Jag ska höra med Joel om han kan plocka på dagis imorgon :-)

Bild. Bo Bedre

Detta är den minst stressiga julen jag varit med om. Vad det beror på har jag ingen aning om.
Vi har haft lilla julafton med stora släkten hos Johans pappa. 22 personer och 1 hund, långbord, tomte och kusinerna och deras lillfaster leker så bra <3 På själva julaftonen ska vi ha frukost hos oss och det kommer några släktingar och vi ska pynta ljus med vax. Sedan ska vi hälsa på pappa på graven <3 Efter det ska vi hem till syrran & Co för Kalle Anka med glögg, Gormet-jul-knytis-bord och Tomte och vi ska sova över där, så jag ska ta med en flaska av mitt nya favorit vin, Tomassi 89kr. På annandagen åker vi till Örträsk och hälsar på Gammelmormor och där finns resterande delen av Johan släkt :-) Jag har det mesta klart, fast alla klappar är inte inhandlade!! Men igår kom det mega stora paketet från Hiko och ikväll har vi slagit in julklappar tills tejpen tog slut *snopet* Vi som köpte allt annat till inslagningen!

Idag köpte vi en mindre gran till ungarnas allrum, som vi pyntade tillsammans och i den storleken så var det ingen som tappade intresset, den vart såååå fiiiin :-)
Julklappar vi köpt:
Skrållan docka, docksäng, servis, legoförvaring (flera paket), stort LEGO paket, snowkick, pussel, tv-spel MARIO

Önskar dig en trevlig dag :-)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar