Leta i den här bloggen

onsdag 30 maj 2012

Finaste Tolix

Jag har fått en dos av industri inspiration dels då jag lunchade på ROST i stan och annars är det trädgårdsmöbler jag googlar och letar efter och dras ju allt jämt åt det rustika hållet med järn, zink och rotting. Så just nu plöjer jag nätet efter Tolix stolar!!!

Under byggets tid hade jag en vision om våran hall och där hade jag placerat en Tolix stol på vårat marrachers klinker. Det bidde inte så... Men jag har planer för entre´n och klädkammaren som ligger i anslutning, som inte är allt för svåra att genomföra. Vi behöver bara TID, som är en bristvara speciellt då vi just nu ägnar oss åt utsidan.

Utanför mitt köksfönster har vi våran enda skuggiga plats om dagarna, där skulle ett cafe´set passa yppans, jag har ett järnbord som behöver 2 Tolix stolar

Skulle gärna ha 1 eller 2 Tolix pallar vid köksön som det hänger en rökfärgad kristallkrona ovanför.. För att inte tala om våra köksstolar som jag mer än gärna skulle sälja iväg på Blocket med våran öronlappsfotölj och soffa!!!
I mitt huvud pågår en rokad av möbelbyten och ett ommålnings projekt :-)
Vad som blir verklighet återstår att se

Men här kommer några bilder på finaste Tolix

Perfektion


En sån här pall skulle jag kunna ha i varje rum *hihi*

Så läckert!

Lite för romaniskt för min del med Oh La Laa så fint

Gillar färgen massor!!


2 kommentarer:

  1. De är ju fantastiskt fina men jag har faktiskt aldrig provsuttit någon. Är de verkligen sköna att sitta på vid matbordet och långprata? Och blir de inte kalla när det är kallt? Har du "testkört"? Kram L

    SvaraRadera
  2. Jag satt tyvärr i en soffa mittemot, men frågade Mikkan efter lunchen om hon suttit bekvämt, vilket hon hade. Men skulle tro att runt ett köksbord vill man ha buntat under baken! Har sett att det finns speciella Tolix dynor.
    Måste på Rost och luncha igen :-)
    Kram P

    SvaraRadera