Leta i den här bloggen

tisdag 14 februari 2012

Snart...

Till och med plasten finns kvar runt senast ELLE..
Har inte bloggat på flera veckor..
Ungarna har varit sjuka kors och tvärs..
Kallt har det varit..
Längtar till varmare länder..

Min gamla dator, där jag har alla mina inspirationsappar håller på att lägga av, vågar knappt starta igång den!! I den finns ALLA bilder sedan Augusti 2009
Då Tilda kom till världen <3 Måste spara dom bilderna! Våran förra dator gick sönder med massor av bilder från Joels uppväxt, det är fruktansvärt. Vad som oxå är väldigt tragiskt är att barnen inte bläddrar i fotoalbum nu förtiden.. Barndomens minnen finns i datorn och inte så där tillgängligt som det borde vara för att komma ihåg bla. semestrar, händelser, människor och minnen över huvud taget!! Nu fick jag ju inte mindre ångest över att vara så dålig på att framkalla kort! Oki..detta var inte meningen att jag skulle blogga om! Jag ska gå en Tiffanykurs i helgen :-) Fick kursen av Johans släkt då jag fyllde 40 år i höstas. Tyckte det var en evighet till februari, men nu är vi här! Jag hoppas kunna åstadkomma nått snyggt egendesignat att ha i badrumsfönstret som insynskydd. Ska bli så trevligt att få skapa och lära mig nått nytt i dagarna 2.

Bild. Blyglasdesign.com


1 kommentar:

  1. Hoppas verkligen att det löser sig med alla bilder! Kursen låter spännande, dela gärna med dig och visa vad du fått lära dig.

    Kram

    SvaraRadera