Leta i den här bloggen

torsdag 5 augusti 2010

Flytten

Jag har ju tusen millioner saker att blogga om och så har jag inget internet.
Inga kort :-(

I stora drag..
*Flytten var jobbigare än vad jag kunde tro. ALLA säger att "det var värre än vad jag kunde tänka mig" att flytta... Men jag tror att FÅ har så mycket saker som vi!
Johan skyller på mig och jag har trott honom, tills nu då allt står i garaget här i nya huset och ÖVER hälften av grejorna är Johans! *HAHA* Känns ganska så skönt att inte vara den värsta i detta fallet!
(fast vi har ff 2 släplass med grejor hos Jenny o Björn) som säker är mycket av mina saker!
Åter till flytten.
*Johans bror Lars och kompis Inge kom och hjäpte Johan att flytta möbler och kartonger.
Johans mormor o mamma o svägerskan Elin kom och hjälpte oss att städa och utan dom + att syrran var barnvakt 1 av dagarna så hade detta inte gått nått bra alls.
Tack snälla gulliga ni :-)

* Då vi flyttade in var det sand och skyddspapp på alla golv och huset belamrades med möbler o kartonger huller om buller
Vi fick då hjälp här i huset av syrran o Peder och Elin o Lars :-) Så ungarnas avdelning vart hyfsat klar. Mamma kom hit en dag och var med kiddsen så jag fick röja lite.

* Vi var på banken och fick alla papper underskrivna för husförsäljningen. Nyckeln lämnade vi över den sista juli.

* Nu har vi varit på IKEA och köpt de väldigt saknade garderoberna till vårat sovrum + tvättstuge skåpen, släta vita högblanka. Ikväll håller Johan på att skruva fast handtagen till köksskåpen oxå dom väldigt saknade..
Vi har ju inte kunnat plocka in i några skåp alls, utan har allt i kartonger!

*Nu planerar jag LOPPIS under carporten och har hunnit prata med 2 grannar om detta som oxå har en del att sälja iväg! HÄR HEMMA ska det hård rensas och jag längtar tills var sak har sin plats.

*Känns underbart att bo här trots att det råder kaos. Men det är ändå lättsammare än på gamla adressen, ungarna trivs så bra med sina nya rum och lekrummet. Joel går till komisar och hans kompisar kommer hit och Tilda slamrar och plockar i sitt kök och hänger i mina byxor. Hon är inne i en riktig mamma period och är på väg att lära sig att gå men vill inte släppa taget.
Just nu är det hon som jagar mig... undrar just hur det är om några veckor??

*Jo...har undvikit att åka förbi gamla huset. Känns väldigt konstigt att en annan familj bor där nu. Inte för att jag längtar tillbaka, men känslan är "konstig"

1 kommentar:

  1. Måste tillägga att vi hade pappa och några fler hjälpande händer som Sofia o Erik... Har nu haft lite ångest över inlägget sedan sist för att jag inte nämnt alla som hjälpte till!

    SvaraRadera